retall_fotosAntigues
Tens fotos antigues del barri d’Hostafrancs?
24 abril, 2017
Imatge_Expo
Exposició dels treballs de Dibuix i Pintura de l’alumnat del Casal Artesà d’Hostafrancs
7 mayo, 2017

Concurs cartell Festa Major d’Hostafrancs 2017

retall_Concurs_Cartells2017

En el marc de la celebració de la Festa Major d’Hostafrancs 2017, la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH) amb la col·laboració del Districte de Sants-Montjuïc, ha convocat la 15a edició del Concurs de cartells de la Festa Major d’Hostafrancs. Aquest concurs té com a finalitat potenciar la creació artística i incentivar la participació d’artistes professionals i novells, per tal d’aconseguir una col·laboració ciutadana plural i donar difusió a la Festa Major del barri d’Hostafrancs. El disseny que resulti guanyador serà premiat i se’n farà ús amb un cartell i un programa de mà, sense perjudici de realitzar altres elements de difusió.

Bases dels concurs

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *