retall_Concurs_Cartells2017
Concurs cartell Festa Major d’Hostafrancs 2017
24 abril, 2017
firentitats2017_190x190
Firentitats 2017
20 mayo, 2017

Exposició dels treballs de Dibuix i Pintura de l’alumnat del Casal Artesà d’Hostafrancs

Imatge_Expo

Dimarts dia 9 a les 19 h es farà la inauguració de l’exposició de pintura de l’alumnat del Casal Artesà d’Hostafrancs. L’exposició es podrà visitar dins el 21 de maig a l’aparador del Casinet d’Hostafrancs (c/ Rector Triadó, 53).

El llenguatge visual és el com vols construir una imatge i el resultat esdevé el conjunt estètic harmonitzat adequadament i coherentment amb el tema. Nosaltres hem experimentat i hem anat trobant diferents definicions d’un mateix tema utilitzant diversos llenguatges visuals. Amb aquesta exposició podrem gaudir del procés que els artistes del Casal Artesà d’Hostafrancs han acabat definint com una experiència personal i pròpia de l’artista.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *