Et convidem a la Commemoració del Dia de la llengua materna!

Commemorem el Dia de la llengua materna!⁣ ⁣

Des de la Taula intercultural del Secretariat es commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna amb un acte popular en el qual es jugarà i s’aprendran paraules i cançons de diferents llocs del món.

🕛 Divendres 21 de febrer de 17 a 19 h⁣ ⁣

📍 A la plaça de l’auditori de les Cotxeres de Sants⁣ ⁣

És el sisè any que la Taula intercultural del Secretariat organitza un acte en el marc del Dia Internacional de la Llengua Materna amb l’objectiu de reconèixer i posar en valor les llengües diverses que es parlen als nostres barris i a Catalunya, fomentar la pluralitat lingüística i el multilingüisme i, en aquesta edició, experimentar com són d’actius, inclusius i expressius els jocs espontanis i tradicionals que veïns i veïnes del barri fèiem quan érem mainada, al carrer, a la plaça o al pati de casa.

Aquests veïns i veïnes, que han estat infants en tants i tants llocs del món, ens ensenyaran com jugaven i què deien o cantaven mentre ho feien. Volem preservar el patrimoni que ens unifica: el joc espontani que no necessita recursos especials sinó desig de passar estones en companyia activa complint petits reptes col·lectius.

Abans de finalitzar l’acte, degustarem unes pastes!⁣ Juga, canta, conviu! T’hi esperem!