Escrius poesia? Participa en els Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i La Bordeta 2020

Convocats els Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i La Bordeta 2020

Presenta la teva obra abans del 30 de juny, telemàticament al correu electrònic info@secretariat.cat

Aquest certamen literari en llengua catalana està organitzat per la Societat Coral la Floresta, la Federació de la Festa Major de Sants, la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs, les comissions de la Festa Major de la Bordeta, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, amb el suport del Districte de Sants-Montjuïc, la Diputació de Barcelona i Sants3Ràdio.

Envia’ns les teves poesies!

Podeu lliurar les vostres composicions poètiques abans del 30 de juny, telemàticament al correu electrònic info@secretariat.cat. Hi ha tres categories:

Viola d’Or: La poesia haurà de versar sobre la solidaritat, el proïsme, el voluntariat, la mística, etc.
Englantina d’Or: Poema centrat en els costums, folklore, tradicions i cultura popular o allò que hom consideri la pròpia pàtria.
Flor Natural d’Or: La poesia ha de tenir a veure amb els sentiments en general.

Un jurat format per docents, escriptors i altres personalitats de conegut prestigi literari i acadèmic determinarà les persones guanyadores de cadascun dels premis. La dotació econòmica dels premis serà un trofeu, 300 € en metàl·lic i 100 € en un val de compra a les botigues adherides a l’Associació de Comerciants de Creu Coberta

Més informació a: https://www.elsjocsflorals.cat/

Bases

Cartell