La FAECH guardonada amb Premi a la Innovació del Districte de Sants-Montjuïc

La Federació ha rebut reconeixement a dues de les activitats organitzades durant la Festa Major d’Hostafrancs: RUTAPP i Mapping 2017, per part del Districte Sants-Montjuïc.

El reconeixement consisteix en una reproducció dels vitralls de la Seu del Districte i 250 €, que corresponent a la meitat del premi que també va guanyar una altra entitat del Districte.

Aquest és un premi aconseguit gràcies a la col·laboració de moltes entitats i per això volem compartir-ho amb les entitats que organitzen activitats per la Festa Major, però molt especialment al FAB Casal del Mig, ja que sense el seu suport això seria impensable i a Telenoika.

La Federació sempre impulsa activitats solidàries i fomenta el treball en xarxa, per aquest motiu el premi aconseguit 250 € es donaran a la Fundació Diabetes Zero, que treballa amb els nens i nenes que pateixen aquesta malaltia.

Moltes gràcies a les entitats i al veïnat que ens dónen suport. Us animem a continuar participant en les activitats dels nostres barris.

Moltes gràcies als amics de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta per aquest article que han publicat i aprofitem per felicitar a l’Elise Lummis, pel merescut guardó.

CapturaLineaSants