tallers cuinaTALLERS DE CUINA

Aprèn a cuinar plats fàcils i saludables en un ambient divertit i amè.

 

Cuina de mercat

La cuina de sempre, la que hem après dels avis o hem vist fer. En aquest taller prepararem plats de temporada i cuinarem tot tipus d’ingredients: carn, peix, verdures i fruites. També us hi ensenyarem els secrets d’una bona presentació. Dimecres de 10 h a 12 h. (10 sessions)

 

A la tardor: cuina amb bolets

Ara que arriba la tardor cuinarem aquest producte de temporada. Per assaborir la cuina tradicional, la que es deixa coure fent xup-xup. La que ens omple d’olors i sabors que ens transporten als dinars del diumenge. La cuina més nostra per gaudir a taula. La cuina de sempre. Dijous de 18 h a 20 h (Inici 4 d’octubre de 2018 – 4 sessions).

 

Un tomb per la cuina: Aromes de tardor

Figues, castanyes, moniatos, fruits secs, codonys, naps, conills, carbasses, musclos, vedelles, magranes, peres, cols…
Al llarg d’aquestes sessions cuinarem aquests ingredients, fent un receptari de tardor; clàssic però innovador i suculent però sense oblidar la part nutricional. Al final de la classe degustarem el plat. Dimecres de 19.15 h a 21.15 h (10 sessions).

 

Cuina per a nens i nenes: Taller de pasta

Monogràfic de cuina Farina, aigua i infinitat de possibilitats culinàries; de la més antiga a la més moderna. Al final de la classe degustarem el plat

És important que ens informeu prèviament tant de possibles al·lèrgies, intoleràncies alimentàries i opcions alimentàries, etc.

Dilluns de 17.30 a 19.30 h (4 sessions).

Consulteu web Casal Artesà d’Hostafrancs