Presentació Festa Major 2018

Hostafrancs 2018

 

Presentem el cartell guanyador i les novetats de la Festa Major 2018

 

Ja tenim cartell de la Festa Major 2018! L’ha creat el dissenyador David Mar Alonso il·lustrant escenes quotidianes de la Festa: celebracions, gent tastant les magranes, gegants o el ball de bastons. Enhorabona David!

L’acte va començar amb l’actuació de La Companyia Juvenil de Ballet clàssic de Catalunya (imatges que podeu veure a l’àlbum de sota) i a continuació, en Josep Espín, president de la FAECH, i la Laura Pérez, regidora del Districte de Sants-Montjuïc, van donar pas a la descoberta del cartell.

Com a novetat, la regidora va presentar el got que s’utilitzarà en aquestes festes, 100% reciclable i sostenible amb el medi ambient, perquè enguany sigui una festa d’allò més divertida i conscienciada amb l’entorn.

Durant l’acte, la dissenyadora Mònica Planas, del projecte HakunaBcn, va il·lustrar en directe allò que succeïa i veia amb els seus ulls, i podreu comprovar a les imatges de sota la meravellosa tasca que va fer, quina artista!

Resten menys de 15 dies perquè  comenci la Festa Major d’Hostafrancs (del 28 de setembre al 7 d’octubre), ja estem escalfant els motors doncs ja gairebé la tenim aquí.

Visca la Festa Major d’Hostafrancs!

 

 

 

Presentació Festa Major 2018

Consulteu galeria de fotos a l’àlbum Presentació Festa Major 2018