Presentació Festa Major 2019

Ja tenim a dues passes la Festa Major d’Hostafrancs!

Aquesta setmana hem presentat les novetats d’enguany i el cartell guanyador. L’ha creat el modelador i artista en 3D Marc Subirana, un cartell que dóna protagonisme a unes magranes molt divertides i originals. Enhorabona Marc!

L’acte va començar com ja és tradició, amb l’actuació de La Companyia Juvenil de Ballet clàssic de Catalunya. A continuació, en Josep Espín, President de la FAECH, la Neus Munté, Presidenta del Consell Municipal del Districte i en Marc Serra, regidor del Districte, van explicar les activitats i novetats de la Festa, donant pas a la descoberta del cartell.

Enguany a més la celebració serà doble, ja que la Festa Major d’Hostafrancs arriba al seu 160è aniversari! Per commemorar aquesta fita un veí del barri ens ha dissenyat unes samarretes ben boniques. Estan disponibles per 8€ tant en color blau com bordeus i es podran adquirir al Casal (c. Sant Roc, 26, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores) i a algunes botigues del barri.

Durant l’acte, la Mònica Planas, il·lustradora de HakunaBcn i tallerista del Casal, va pintar en directe escenes de la presentació i del 160 aniversari de la Festa.

Del 27 de setembre al 6 d’octubre podrem gaudir de més de 75 activitats de tot tipus, per a tots els gustos i en definitiva, per a tothom!

Visca la Festa Major d’Hostafrancs!